Behandling af ADHD der fjerner stresstilstanden i hjernen

Alternativ ADHD-behandling for voksne og børn

Er du blevet diagnosticeret med ADHD, og virker din medicin ikke optimalt for dig? Hvis du fortsat har symptomer på din ADHD, eller hvis du ønsker en alternativ behandling af ADHD, så kan vi hos Alpha Brain Balancing hjælpe dig.

Vi tilbyder en behandling, der har til formål at fjerne den stresstilstand i din hjerne, der spænder ben for, at din medicin virker, som den skal, og du kan tage imod den traditionelle behandling.

Vores behandling af ADHD er så effektiv, at vi har patienter, der kommer fra hele landet, og derfor har vi fire forskellige behandlere i henholdsvis Ringe, Havdrup, Gilleleje og Karlslunde. Vi behandler både voksne og børn med ADHD. 

Vi gør din hjerne klar til at tage imod traditionel behandling af ADHD

Vores behandling af ADHD har fokus på at fjerne den stresstilstand i din hjerne, som er årsagen til, at du ikke tager imod den traditionelle behandling. Ved hjælp af Alpha-metoden kan vi fjerne stresstilstanden og således gøre din hjerne klar til at tage imod den traditionelle ADHD-behandling.

Sådan bruges Alpha-metoden til at fjerne stress

Behandlingen med Alpha-metoden stammer fra videnskabelige studier i Colorado, og den har vist sig at være yderst effektiv.

Det foregår således, at du skal sidde på en specialtrænet hest. Den har nogle særlige rytmer og svingninger, som gør, at dine hjernebølger vil skifte fra, at du præges af stress, tankemylder og uklarhed, til at du vil føle ro, klarhed og have mulighed for at komme i en dyb meditation.

Det kan lade sig gøre, fordi feel good-hormonet dopamin og stresshormonet kortisol hænger sammen, så når den ene stiger, falder den anden. Med denne alternative form for behandling af ADHD kommer din hjerne således rent kemisk i balance.​

Hvor mange behandlinger har jeg behov for?

Hvor mange behandlinger skal der til?

Denne behandling mod ADHD er meget effektiv, og virkningen kan mærkes inden for få minutter.

Vi anbefaler dig dog alligevel at gennemføre et fuldt forløb, så du får et permanent resultat. Typisk består et fuldt forløb af ti sessioner, hvor nogle vil have behov for færre, mens andre vil have behov for flere.

Hvor mange sessioner lige netop du har behov for, vurderer vi i forhold til dit udgangspunkt og dit udbytte af behandlingen. 

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge vores behandlingsform?​

Virkningen kan mærkes i første session

Et fuldt forløb består af 10 sessioner, hvor nogle oplever at de har brug for færre sessioner og andre har behov for flere.

Dygtige behandlere i Danmark

Vi har 2 dygtige behandlere, som er i Bjæverskov og Ringe. Dermed kan vi hjælpe kunder fra hele landet.

Kundeudtalelser

​Det siger vores kunder

Pernille Stigaard

"Pernille has been seriously ill with MS for 17 years, since she was 5 years old. She had come very far with different techniques, but there was still quite a lot of damage to the brain."

Brad Clark

"Brad Clark is a Vietnam veteran and a Medical Doctor as well. Brad has had severe PTSD for 52 yers. He was having trouble sleeping and slept only 20 minutes at a time his entire adult life, since he left Vietnam in 1975."

Freja

"Freja is a 7-year old girl, who had learning difficulties. When Freja started school, it was clear that she had problems focusing and especially with reading. She got uncomfortably, got headache and just could'nt do it. Freja was a quiet and shy girl."

Choi

"Choi is 10 years old. He was born in week 31, 9 weeks early. Choi has celebral edema due to celebral hemorrage, so he is spastic in the right side with right arm and leg very weak."

Vi arbejder ud fra Alpha metoden med specialtrænede heste. Det er en form for alternativ behandling, der har til formål at fjerne en lang række psykiske og fysisks e symptomer og diagnoser​

white-facebook-box-fill  white-instagram-fill  white-linkedin-box-fill

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til hstigaard@gmail.com.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​

Alpha Method ApS

CVR​: 41357703

Skolevej 10, st. 2.,
​2690 Karlslunde​