Behandling af stress tilbydes

Ekstrem effektiv stress-behandling

Lider du af stress, og har du prøvet mange forskellige behandlinger, medicin og lignende uden held? Eller leder du bare efter en behandling af stress, der kan hjælpe dig med at komme tilbage til dit gamle og stressfri liv? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Alpha Brain Balancing tilbyder vi en yderst effektiv behandling af stress, herunder kronisk stress. Behandlingen skaber ro i hjernen og afbalancerer kemien, så man kan trives igen

Vi har to behandlere tilknyttet, som holder til i henholdsvis Bjæverskov og Ringe, så uanset hvor du kommer fra i landet, kan du finde en behandler nær dig. 

Sådan foregår vores behandling af stress

Vores stress-behandling er baseret på viden om hvad der sker i hjernen når man stresses eller traumatiseres og hvordan man vender denne proces. 

De udfordringer du oplever er et udtryk for højt kortisol niveau og ubalance i kemien i hjernen.

Vi nedsætter kortisolniveauet og afbalancerer hjernens kemi.

Alpha-metoden har til formål at fjerne den stresstilstand i din hjerne, som gør det svært at fungere godt, og som gør, at du ikke er i stand til at få fuldt udbytte af terapi. Det er simpelthen ikke muligt at rationalisere og tænke sig frem til en løsning, når hjernen er stresset.

Første skridt er derfor at skabe ro i hjernen ved at sænke kortisol niveauet og det opnår vi som regel indenfor ganske få minutter.

Selve behandlingen foregår ved, at du skal sidde på en specialtrænet hest. Den specialtrænede hest har nogle bestemte svingninger og rytmer, som skifter dine hjernebølger fra uklarhed, tankemylder og ikke mindst stress til en følelse af klarhed, ro, som i dyb meditation. En fysisk påvirkning af hjernen.

Andet skridt er balancering af kemien i hjernen. Dette skridt er først muligt, når kortisolniveauet er nedbragt og der er ro i hjernen. Balanceringen af hormoner/kemi foregår ved sanseintegrationsøvelser. Disse er kendt fra neurologien og brugt ved genoptræning af folk med neurologiske udfordringer. Virkningen er blot væsentlig større her, da vi kan nedsætte kortisolniveauet først.

Din hjerne kommer med andre ord i kemisk balance, dels fordi stresshormonet kortisol og feel good-hormonerne dopamin, Serotonin, Oxytocin, Acetylcholine og Gaba følges ad. Når Kortisol stiger, så falder de andre og omvendt. Så når dit stresshormon falder - stiger trivselshormonniveauet.

Og dels ved at direkte at afbalancere kemien i andet skridt.

Med nedbragt kortisol-niveau og balance i kemien, er det muligt at trives fuldt ud igen.

Hvor mange behandlinger skal der til?

Denne behandling mod stress er meget effektiv,og virkningen kan mærkes inden for få minutter.

Vi anbefaler dig dog alligevel at gennemføre et fuldt forløb, så du får et permanent resultat. Typisk består et fuldt forløb af ti sessioner, hvor nogle vil have behov for færre, mens andre vil have behov for flere.

Hvor mange sessioner lige netop du har behov for, vurderer vi i forhold til dit udgangspunkt og dit udbytte af behandlingen. 

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge vores behandlingsform?​

Virkningen kan mærkes i første session

Et fuldt forløb består af 10 sessioner, hvor nogle oplever at de har brug for færre sessioner og andre har behov for flere.

Dygtige behandlere i Danmark

Vi har 2 dygtige behandlere, som er i Bjæverskov og Ringe. Dermed kan vi hjælpe kunder fra hele landet.

Kundeudtalelser

​Det siger vores kunder

Pernille Stigaard

"Pernille has been seriously ill with MS for 17 years, since she was 5 years old. She had come very far with different techniques, but there was still quite a lot of damage to the brain."

Brad Clark

"Brad Clark is a Vietnam veteran and a Medical Doctor as well. Brad has had severe PTSD for 52 yers. He was having trouble sleeping and slept only 20 minutes at a time his entire adult life, since he left Vietnam in 1975."

Freja

"Freja is a 7-year old girl, who had learning difficulties. When Freja started school, it was clear that she had problems focusing and especially with reading. She got uncomfortably, got headache and just could'nt do it. Freja was a quiet and shy girl."

Choi

"Choi is 10 years old. He was born in week 31, 9 weeks early. Choi has celebral edema due to celebral hemorrage, so he is spastic in the right side with right arm and leg very weak."

Vi arbejder ud fra Alpha metoden med specialtrænede heste. Det er en form for alternativ behandling, der har til formål at fjerne en lang række psykiske og fysisks e symptomer og diagnoser​

white-facebook-box-fill  white-instagram-fill  white-linkedin-box-fill

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til hstigaard@gmail.com.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​

Alpha Method ApS

CVR​: 41357703

Skolevej 10, st. 2.,
​2690 Karlslunde​