Behandling af bipolar lidelse

Alternativ behandling af bipolar

Lider du af den psykiske sygdom bipolar, og har du prøvet forskellige former for behandling, dog uden det ønskede resultat? Så kan det skyldes, at din hjerne simpelthen ikke har været klar til at tage imod behandlingen, og det kan vi hos Alpha Brain Balancing hjælpe dig med.

Vi tilbyder en alternativ behandling af bipolar, der foregår hos en af vores fire behandlere. Vores behandlere holder til i henholdsvis Havdrup, Ringe, Gilleleje og Karlslunde, så du kan vælge lige netop den behandler, der er tættest på dig. Vi har stor succes med vores behandling, og vi har derfor mange patienter, der kommer fra hele landet. 

Bliv klar til at tage imod behandling

Vores metode til behandling af bipolar har til formål at gøre din hjerne klar til at tage imod den traditionelle behandling, der er, uanset hvilken form for bipolar lidelse, du er diagnosticeret med, dvs. både bipolar 1, bipolar 2, bipolar 3 og bipolar 4.

Vi benytter os af Alpha-metoden, som er en alternativ behandling, der foregår på specialtrænede heste. Behandlingen har til formål at fjerne den stresstilstand, din hjerne er i, når du har diagnosen bipolar. Før denne stresstilstand er fjernet, vil du ikke være modtagelig over for den traditionelle behandling. 

Sådan foregår behandlingen

Vores behandling mod bipolar lidelse foregår som nævnt på en specialtrænet hest, som du skal sidde på. Hesten bevæger sig i en særlig rytme og med en bestemt svingning, der får dine hjernebølger til at skifte fra beta-bølger til alfa-bølger. I praksis vil det betyde, at du skifter fra en tilstand af stress, uklarhed og tankemylder til klarhed, ro og en mulighed for en dyb meditation.

Det skyldes, at stresshormonet kortisol og feel good-hormonet dopamin hænger tæt sammen, så stiger den ene, falder den anden og omvendt. Med vores behandlingsmetoder kommer din hjerne i balance rent kemisk.​

Hvor mange behandlinger skal der til?

Denne behandling mod bi-polar lidelse er meget effektiv, og virkningen kan mærkes inden for få minutter.

Vi anbefaler dig dog alligevel at gennemføre et fuldt forløb, så du får et permanent resultat. Typisk består et fuldt forløb af ti sessioner, hvor nogle vil have behov for færre, mens andre vil have behov for flere.

Hvor mange sessioner lige netop du har behov for, vurderer vi i forhold til dit udgangspunkt og dit udbytte af behandlingen. 

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge vores behandlingsform?​

Virkningen kan mærkes i første session

Et fuldt forløb består af 10 sessioner, hvor nogle oplever at de har brug for færre sessioner og andre har behov for flere.

Dygtige behandlere i Danmark

Vi har 2 dygtige behandlere, som er i Bjæverskov og Ringe. Dermed kan vi hjælpe kunder fra hele landet.

Kundeudtalelser

​Det siger vores kunder

Pernille Stigaard

"Pernille has been seriously ill with MS for 17 years, since she was 5 years old. She had come very far with different techniques, but there was still quite a lot of damage to the brain."

Brad Clark

"Brad Clark is a Vietnam veteran and a Medical Doctor as well. Brad has had severe PTSD for 52 yers. He was having trouble sleeping and slept only 20 minutes at a time his entire adult life, since he left Vietnam in 1975."

Freja

"Freja is a 7-year old girl, who had learning difficulties. When Freja started school, it was clear that she had problems focusing and especially with reading. She got uncomfortably, got headache and just could'nt do it. Freja was a quiet and shy girl."

Choi

"Choi is 10 years old. He was born in week 31, 9 weeks early. Choi has celebral edema due to celebral hemorrage, so he is spastic in the right side with right arm and leg very weak."

Vi arbejder ud fra Alpha metoden med specialtrænede heste. Det er en form for alternativ behandling, der har til formål at fjerne en lang række psykiske og fysisks e symptomer og diagnoser​

white-facebook-box-fill  white-instagram-fill  white-linkedin-box-fill

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til hstigaard@gmail.com.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​

Alpha Method ApS

CVR​: 41357703

Skolevej 10, st. 2.,
​2690 Karlslunde​