Behandling af PTSD der fjerner stresstilstanden i din hjerne

Alternativ PTSD-behandling med Alpha-metoden

Lider du af PTSD, og har du endnu ikke fået maksimalt udbytte af den traditionelle behandling, eller leder du blot efter en alternativ behandling af PTSD, som har en tydelig effekt? Så står vi hos Alpha Brain Balancing klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder en effektiv behandling af PTSD, som fjerner den stresstilstand, der er i din hjerne, som gør, at du indtil nu ikke har været modtagelig over for de traditionelle behandlingsformer. Der findes flere forskellige former for behandling af PTSD, herunder både terapi og medicin, og vores behandling handler om at ændre på den kemiske balance i hjernen.

Vi behandler patienter fra hele landet, og vi tilbyder PTSD-behandling hos vores fire forskellige behandlere i henholdsvis Ringe, Gilleleje, Havdrup og Karlslunde, så du kan vælge den behandler, der er tættest på dig.

Hvad får du ud af vores behandling af PTSD?

Vores behandling af PTSD har som nævnt fokus på at ændre på den kemiske balance i hjernen. Stresshormonet kortisol hænger tæt sammen med feel good-hormonet dopamin, så når den ene stiger, vil den anden falde.

Med vores behandling vil dit stresshormon falde til fordel for dopamin, som til gengæld vil stige. Det betyder, at din hjerne vil erstatte stress, uklarhed og tankemylder med klarhed, ro og en mulighed for at komme i dyb meditation.

Behandlingen stammer fra videnskabelige studier i Colorado, og den har vist sig at være særdeles effektiv.

Hvordan foregår behandlingen?

Vores behandling af PTSD foregår ved, at du skal sidde på en specialtrænet hest, der bevæger sig med bestemte rytmer og svingninger, som kan ændre den føromtalte kemiske balance i din hjerne, således at stresstilstanden i din hjerne vil blive erstattet af en ro og en klarhed.

Du vil opleve en virkning allerede efter kun to minutters behandling, men for at sikre dig et langvarigt resultat anbefaler vi, at du gennemfører et fuldt forløb. Det består typisk af ti sessioner, men kan også bestå af enten færre eller flere alt afhængigt af din grad af PTSD, og hvordan du tager imod behandlingen.

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge vores behandlingsform?​

Virkningen kan mærkes i første session

Et fuldt forløb består af 10 sessioner, hvor nogle oplever at de har brug for færre sessioner og andre har behov for flere.

Dygtige behandlere i Danmark

Vi har 2 dygtige behandlere, som er i Bjæverskov og Ringe. Dermed kan vi hjælpe kunder fra hele landet.

Kundeudtalelser

​Det siger vores kunder

Pernille Stigaard

"Pernille has been seriously ill with MS for 17 years, since she was 5 years old. She had come very far with different techniques, but there was still quite a lot of damage to the brain."

Brad Clark

"Brad Clark is a Vietnam veteran and a Medical Doctor as well. Brad has had severe PTSD for 52 yers. He was having trouble sleeping and slept only 20 minutes at a time his entire adult life, since he left Vietnam in 1975."

Freja

"Freja is a 7-year old girl, who had learning difficulties. When Freja started school, it was clear that she had problems focusing and especially with reading. She got uncomfortably, got headache and just could'nt do it. Freja was a quiet and shy girl."

Choi

"Choi is 10 years old. He was born in week 31, 9 weeks early. Choi has celebral edema due to celebral hemorrage, so he is spastic in the right side with right arm and leg very weak."

Vi arbejder ud fra Alpha metoden med specialtrænede heste. Det er en form for alternativ behandling, der har til formål at fjerne en lang række psykiske og fysisks e symptomer og diagnoser​

white-facebook-box-fill  white-instagram-fill  white-linkedin-box-fill

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til hstigaard@gmail.com.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​

Alpha Method ApS

CVR​: 41357703

Skolevej 10, st. 2.,
​2690 Karlslunde​