Behandling af autisme og Aspergers syndrom

Vi har et anderledes blik på Aspergers- og autisme-behandling

Der findes flere forskellige former for behandling af autisme og Aspergers syndrom, og der kan være stor forskel på virkningen af disse behandlinger. Har du indtil nu ikke haft succes med de traditionelle behandlingsformer, så kan vi hos Alpha Brain Balancing hjælpe dig.

Vi tilbyder en utrolig effektiv behandling af autisme og Aspergers syndrom, som har til formål at sikre, at du får det mest optimale udbytte af de traditionelle behandlingsformer. Hvis du endnu ikke har haft succes med behandlingen, kan det nemlig skyldes, at din hjerne slet ikke er klar til at tage imod den. Det kan vi lave om på.

Vores behandling af autisme hos voksne og børn tilbydes fire forskellige steder i landet, så du har mulighed for at vælge den behandler, der er tættest på dig. Vores behandlere holder til i Havdrup, Ringe, Karlslunde og Gilleleje. 

Hvordan foregår vores behandling af autisme?

Vores behandling har samme udgangspunkt, uanset om vi arbejder med behandling af infantil autisme, Aspergers, atypisk autisme eller behandling af henholdsvis GUA eller GUU.

Behandlingen tager udgangspunkt Alpha-metoden, som har sin berettigelse fra videnskabelige studier fra Colorado. Metoden fjerner stresstilstanden i din hjerne, som gør, at du indtil nu ikke har været modtagelig over for traditionel behandling.

Vores behandling af autisme og Aspergers syndrom foregår ved, at du sidder på en specialtrænet hest, der har nogle særlige rytmer og svingninger, som ændrer den kemiske balance i din hjerne. Det betyder helt lavpraktisk, at din stress, dit tankemylder og din uklarhed vil blive skiftet ud med en mulighed for at komme i dyb meditation samt en følelse af ro og klarhed. 

Det kan lade sig gøre, fordi stresshormonet kortisol falder, og når det sker, så stiger feel good-hormonet dopamin.

Hvor hurtigt virker behandlingen?

Denne behandling for Autisme er meget effektiv, og virkningen kan mærkes inden for få minutter.

Vi anbefaler dig dog alligevel at gennemføre et fuldt forløb, så du får et permanent resultat. Typisk består et fuldt forløb af ti sessioner, hvor nogle vil have behov for færre, mens andre vil have behov for flere.

Hvor mange sessioner lige netop du har behov for, vurderer vi i forhold til dit udgangspunkt og dit udbytte af behandlingen. 

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge vores behandlingsform?​

Virkningen kan mærkes i første session

Et fuldt forløb består af 10 sessioner, hvor nogle oplever at de har brug for færre sessioner og andre har behov for flere.

Dygtige behandlere i Danmark

Vi har 2 dygtige behandlere, som er i Bjæverskov og Ringe. Dermed kan vi hjælpe kunder fra hele landet.

Kundeudtalelser

​Det siger vores kunder

Pernille Stigaard

"Pernille has been seriously ill with MS for 17 years, since she was 5 years old. She had come very far with different techniques, but there was still quite a lot of damage to the brain."

Brad Clark

"Brad Clark is a Vietnam veteran and a Medical Doctor as well. Brad has had severe PTSD for 52 yers. He was having trouble sleeping and slept only 20 minutes at a time his entire adult life, since he left Vietnam in 1975."

Freja

"Freja is a 7-year old girl, who had learning difficulties. When Freja started school, it was clear that she had problems focusing and especially with reading. She got uncomfortably, got headache and just could'nt do it. Freja was a quiet and shy girl."

Choi

"Choi is 10 years old. He was born in week 31, 9 weeks early. Choi has celebral edema due to celebral hemorrage, so he is spastic in the right side with right arm and leg very weak."

Vi arbejder ud fra Alpha metoden med specialtrænede heste. Det er en form for alternativ behandling, der har til formål at fjerne en lang række psykiske og fysisks e symptomer og diagnoser​

white-facebook-box-fill  white-instagram-fill  white-linkedin-box-fill

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til hstigaard@gmail.com.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​

Alpha Method ApS

CVR​: 41357703

Skolevej 10, st. 2.,
​2690 Karlslunde​