Behandling af spiseforstyrrelser hos børn, unge og voksne

Alternativ metode til behandling af spiseforstyrrelse

Mange danskere lider af en eller anden form for spiseforstyrrelse, og selvom der findes forskellige behandlingsmuligheder, så er det ofte utroligt svært at bryde med sygdommen og komme ud på den anden side.

Hos Alpha Brain Balancing tilbyder vi en alternativ behandling af spiseforstyrrelser hos både børn, unge og voksne, og vores behandling er yderst effektiv. Faktisk er den så effektiv, at vi behandler patienter fra hele landet. Derfor tilbyder vi også behandling hos en af vores fire forskellige behandlere, så du kan vælge den behandler, der er tættest på dig. Behandlingerne foregår således i henholdsvis Ringe, Havdrup, Karlslunde og Gilleleje. 

Hvorfor virker vores behandling af spiseforstyrrelser?

Til vores behandling for børn, unge og voksne med spiseforstyrrelser anvender vi en særlig metode, den såkaldte Alpha-metode, der stammer fra videnskabelige studier fra Colorado. Behandlingen har vist sig at være utrolig effektiv, fordi den fjerner den stresstilstand, der gør, at hjernen simpelthen ikke er i stand til at tage imod de traditionelle behandlingsformer. Så længe stresstilstanden er til stede, vil andre behandlingsformer med andre ord ikke virke.

Stresshormonet kortisol og feel good-hormonet dopamin hænger sammen. Det betyder, at når kortisolniveauet stiger, falder dopaminniveauet og omvendt. Med vores behandling øger vi dopaminniveauet og mindsker således også kortisolniveauet, hvorved den kemiske balance i hjernen ændres.

Det kan mærkes ved, at stress, tankemylder og uklarhed bliver erstattet af ro, klarhed og en mulighed for en dyb meditation, og først her er hjernen klar til at tage imod andre former for behandling af spiseforstyrrelser.

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen er simpel. Du skal op at sidde på en af vores specialtrænede heste. Disse heste har nemlig nogle særlige rytmer og svingninger, som kan ændre hjernebølgerne og dermed også den kemiske balance mellem dopamin og kortisol.

Effekten af behandlingen vil i første omgang kunne mærkes efter kun to minutter, men for at du får et permanent resultat, vil vi råde dig til at gennemføre et fuldt forløb. Det består typisk af ti sessioner, men det kan også bestå af enten flere eller færre sessioner alt afhængigt af dine individuelle behov.

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge vores behandlingsform?​

Virkningen kan mærkes i første session

Et fuldt forløb består af 10 sessioner, hvor nogle oplever at de har brug for færre sessioner og andre har behov for flere.

Dygtige behandlere i Danmark

Vi har 2 dygtige behandlere, som er i Bjæverskov og Ringe. Dermed kan vi hjælpe kunder fra hele landet.

Kundeudtalelser

​Det siger vores kunder

Pernille Stigaard

"Pernille has been seriously ill with MS for 17 years, since she was 5 years old. She had come very far with different techniques, but there was still quite a lot of damage to the brain."

Brad Clark

"Brad Clark is a Vietnam veteran and a Medical Doctor as well. Brad has had severe PTSD for 52 yers. He was having trouble sleeping and slept only 20 minutes at a time his entire adult life, since he left Vietnam in 1975."

Freja

"Freja is a 7-year old girl, who had learning difficulties. When Freja started school, it was clear that she had problems focusing and especially with reading. She got uncomfortably, got headache and just could'nt do it. Freja was a quiet and shy girl."

Choi

"Choi is 10 years old. He was born in week 31, 9 weeks early. Choi has celebral edema due to celebral hemorrage, so he is spastic in the right side with right arm and leg very weak."

Vi arbejder ud fra Alpha metoden med specialtrænede heste. Det er en form for alternativ behandling, der har til formål at fjerne en lang række psykiske og fysisks e symptomer og diagnoser​

white-facebook-box-fill  white-instagram-fill  white-linkedin-box-fill

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til hstigaard@gmail.com.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​

Alpha Method ApS

CVR​: 41357703

Skolevej 10, st. 2.,
​2690 Karlslunde​