Behandling af OCD tilbydes

Alternativ OCD-behandling til både voksne og børn

Lider du af OCD, og har terapi eller andre behandlingsmetoder ikke haft den ønskede effekt? Hvis du leder efter en effektiv behandling af OCD, der virker, så prøv vores alternative behandling hos Alpha Brain Balancing.

Vi har fire forskellige behandlere fordelt forskellige steder i landet, herunder i Gilleleje, Ringe, Karlslunde og Havdrup, så du har mulighed for at komme i behandling hos den behandler, der holder til tættest på dig.

Vi tilbyder både OCD-behandling af børn og voksne, og behandlingen har til formål at gøre dig klar til at tage imod den traditionelle behandling ved at fjerne den stresstilstand i din hjerne, som lige nu gør, at du ikke er klar til at tage imod traditionel behandling og derfor heller ikke har fået det ønskede resultat indtil nu. 

Sådan virker vores behandling af OCD

Vores behandling af OCD virker som nævnt ved at fjerne den stresstilstand i din hjerne, der er til stede, når du har OCD, som gør, at du ikke er modtagelig over for den traditionelle behandling.

Vi benytter os af Alpha-metoden, som stammer fra videnskabelige studier fra Colorado, og som har vist sig at være utrolig effektiv til behandling af OCD samt en række andre psykiske lidelser.

Behandlingen foregår ved, at du sidder på en af vores specialtrænede heste, som vil bevæge sig i nogle bestemte rytmiske bevægelser og med særlige svingninger, som ændrer den kemiske balance i din hjerne.

Stresshormonet kortisol og feel good-hormonet dopamin hænger sammen, så når den ene stiger, falder den anden. Under vores behandling vil dit niveau af dopamin stige, mens dit stresshormon vil falde, og den kemiske balance vil således blive ændret.

Du vil selv kunne mærke det ved, at din stress, uklarhed og dit tankemylder vil blive erstattet med ro, klarhed og muligheden for at komme i en dyb meditation. Når den kemiske balance i din hjerne bliver ændret, vil du herefter være i stand til at tage bedre imod andre behandlingsformer som for eksempel terapi.

Vores behandling af OCD virker allerede efter to minutters behandling, men for at sikre et langvarigt resultat anbefaler vi, at du gennemfører et fuldt forløb, der typisk strækker sig over ti sessioner.

Hvad der gør os unik

Hvorfor vælge vores behandlingsform?​

Virkningen kan mærkes i første session

Et fuldt forløb består af 10 sessioner, hvor nogle oplever at de har brug for færre sessioner og andre har behov for flere.

Dygtige behandlere i Danmark

Vi har 2 dygtige behandlere, som er i Bjæverskov og Ringe. Dermed kan vi hjælpe kunder fra hele landet.

Kundeudtalelser

​Det siger vores kunder

Pernille Stigaard

"Pernille has been seriously ill with MS for 17 years, since she was 5 years old. She had come very far with different techniques, but there was still quite a lot of damage to the brain."

Brad Clark

"Brad Clark is a Vietnam veteran and a Medical Doctor as well. Brad has had severe PTSD for 52 yers. He was having trouble sleeping and slept only 20 minutes at a time his entire adult life, since he left Vietnam in 1975."

Freja

"Freja is a 7-year old girl, who had learning difficulties. When Freja started school, it was clear that she had problems focusing and especially with reading. She got uncomfortably, got headache and just could'nt do it. Freja was a quiet and shy girl."

Choi

"Choi is 10 years old. He was born in week 31, 9 weeks early. Choi has celebral edema due to celebral hemorrage, so he is spastic in the right side with right arm and leg very weak."

Vi arbejder ud fra Alpha metoden med specialtrænede heste. Det er en form for alternativ behandling, der har til formål at fjerne en lang række psykiske og fysisks e symptomer og diagnoser​

white-facebook-box-fill  white-instagram-fill  white-linkedin-box-fill

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til hstigaard@gmail.com.

Henvendelser besvares hurtigst muligt.​

Alpha Method ApS

CVR​: 41357703

Skolevej 10, st. 2.,
​2690 Karlslunde​